Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

30 juli 2019

Zomerse vakantie workout

Heb je weinig tijd of ben je veel onderweg deze vakantie? Geen probleem, want wij hebben voor jullie een complete vakantie workout samengesteld! Deze kan je zowel onderweg, op het strand, op het vliegveld of gewoon simpel thuis voltooien.
In deze blog leggen wij je uit wat allemaal nodig is voor deze ultieme krachttraining voor onderweg. Je wisselt
dynamische krachtbewegingen af met power-oefeningen waarbij je het hele lichaam traint. Je hartslag gaat omhoog en je verbrandt genoeg calorieën om tijdens je vakantie ook nog lekker van een ijsje te kunnen genieten. Voer elke oefening één voor één uit en rust uit wanneer dat nodig is.

Voordat je gaat beginnen is het uiteraard belangrijk om een goede warming-up te doen of jezelf in te smeren met FlexPower. Start met een paar lichte cardio-oefeningen, vervolgens start je met onderstaand circuit! Heb je deze één keer uitgevoerd en vond je hem te licht? Doorloop het circuitje dan nog een keer. Wil je extra gewicht toevoegen, maar heb je geen gewichten bij de hand dan kun je altijd volle waterflessen gebruiken voor net wat extra intensiteit.

Hover Squats

Begin met een stoel achter je en ga even zitten. Til nu je kont van de stoel en houdt dit 8 tellen vast voordat je opstaat. Herhaal deze beweging 16 keer.

Als je gewichten hebt kun je ze vasthouden voor extra intensiteit. Zo niet, dan kun je de intensiteit verhogen door de squat langer vast te houden. Mocht je samen met iemand zijn, kun je elkaar hierbij ook nog helpen en aanmoedigen.

Hoe doe je een Hover Squat? FlexPower legt het uit

Plyo Jacks

Begin met je voeten bij elkaar en spring vervolgens omhoog waarbij je de voeten naar de zijkant uitstrekt. Om het bovenlichaam te trainen zwaai je met je armen op en neer. Spring omhoog en breng de voeten weer bij elkaar terwijl je je armen naar beneden strekt.

Dit is net een langzame jumping jack, bij deze oefening gebruik je echter meer power als je omhoog springt. Herhaal dit, afhankelijk van de hitte, gedurende 30 tot 60 seconden.

Plyo Jacks voor onderweg om fit te blijven met FlexPower

Burpees

Begin met een squat en leg je handen op het zand of de aanwezige ondergrond. Strek jezelf in een explosieve beweging naar beneden en breng je lichaam in een push-up positie. Spring vervolgens met je voeten terug tussen je handen en kom omhoog. Voeg nog een sprong in de lucht toe aan het einde voor meer intensiteit. Herhaal deze oefening gedurende 30-60 seconden en werk zo hard als je kunt.

Doe een burpee op het strand met FlexPower

Mountain Climbers

Begin in een push-up positie op de handen en tenen. Breng de rechterknie naar de borst en laat één voet op de grond rusten. Vervolgens breng je de linkerknie naar de borst en zet de rechter voet weer terug. Enzovoort. Probeer deze oefening ook gedurende 30-60 seconden vol te houden.

mountain climber op het strand met FlexPower

Al met al ben je met deze oefeningen misschien 5 a 10 minuutjes van je zomerse dag kwijt. Daardoor blijf je deze zomer gegarandeerd in topconditie en verlies je in ieder geval geen kracht. Dat is toch heerlijk?!

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN