Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Testimonials

Wereldwijd gebruiken sporters FlexPower sportcrème. Wat ze er van vinden? Dat lees je in onderstaande ervaringen van FlexPower gebruikers die door de jaren heen ingezonden zijn.

FlexPower helpt mij met mijn warming-up en maakt mijn spieren los en soepel voordat ik ga sporten.
BRITTANY MILLER Personal Trainer en CrossFit atlete
Ik gebruik FlexPower sportcrème bij SBV Excelsior als een soort pre warming-up en als middel om sneller te herstellen. Het bevordert de doorbloeding, wat natuurlijk hartstikke fijn is.
MARIO MEIJER Sportfysiotherapeut SBV Excelsior
Ik wil de werking van een warmte crème pas voelen wanneer ik ga sporten. Bij FlexPower is dat het geval. Ik gebruik het heel regelmatig bij mijn warming-up, maar ook als ik sneller wil herstellen.
ISABELLE BOONE Crossfit Trainer en atlete
“Als voetbalster maak ik veel trainingsuren en FlexPower helpt mij om altijd optimaal te kunnen presteren. Omdat het snel en makkelijk in te smeren is, neem ik altijd een tube mee in mijn sporttas.”
YVONNE VAN SCHIJNDEL Voetbalster PSV Vrouwen
“Nadat ik FlexPower heb opgebracht, voel ik me soepeler en ga beter bewegen. Dat doe ik zowel voor, tijdens als na een training. Bewegend herstellen is altijd beter dan inactiviteit, en FlexPower helpt me daar een beetje bij. Vooral mijn hamstrings kunnen hard aanvoelen na een training. Opbrengen van FlexPower kan op drie niveaus: van licht smeren tot inwrijven en diep inmasseren. Op de laatste manier dringt de heilzame werking helemaal door tot in de spierbuik. Ik kan iedereen FlexPower van harte aanbevelen. Mijn trainingsmaatjes gebruiken het ook, iedereen is er blij mee.”
MARIJE WEVER 800m atlete
"Ik ben hardloopster en gespecialiseerd op de 100 en 200 meter sprint. Vorig jaar won ik de Nederlandse titel op de 200 meter indoor. Ik gebruik regelmatig FlexPower voordat ik ga trainen op Papendal. Ik hoop zo snel mogelijk aan te sluiten bij de top van de senioren en FlexPower helpt mij daarbij."
LIEKE KLAVER 100m & 200m atlete
“Als atleet zijn voorbereiding en gezondheid een groot deel van ons leven. FlexPower helpt mij vooral als mijn knieën of rug pijn hebben. Het verlicht de pijn en verwarmt mijn spieren snel. We hebben FlexPower klaarliggen in onze NBA-kleedkamer voor gebruik en voor elke wedstrijd is het routine geworden om FlexPower te smeren tijdens mijn voorbereiding.”
JEREMY LIN NBA Point Guard
“Ik gebruik FlexPower af en toe wanneer ik ergens last van heb, zoals de hamstrings bijvoorbeeld. Het helpt me dan echt om zonder de pijn te kunnen sporten.”
RON VLAAR Voetballer AZ
"Ik gebruik FlexPower elke dag bij de spelers! Zeker die nieuwe variant doet het goed! Iedere week gebruiken de spelers FlexPower en ik vind het ook prettig smeren."
MILOU SCHOONEMAN Fysiotherapeut FC Volendam
Prof volleybalster van het Nederlands team Myrthe Schoot gebruikt FlexPower bij het sporten
"Ik vind FlexPower een heel fijn product om te gebruiken. Zowel voor een wedstrijd om extra goed warm te worden als na een wedstrijd als herstel. Het is als topsporter belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen en je spieren en gewrichten fit te houden. FlexPower ondersteunt mij hier goed bij."
MYRTHE SCHOOT Volleybalster Nederlands Team

WAT IS FLEXPOWER ALWAYS PREPARED

Stijve en stramme spieren. Je wilt wel bewegen, maar je voelt je geremd door je eigen lichaam. Flexpower is het ideale product voor iedereen die dit gevoel kent en daar iets tegen wil doen. Flexpower is een verwarmende sportcrème, die stijve en stramme spieren verlicht.

BESTEL HIER HOE WERKT HET?

Product spiercrème FlexPower 75ml

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN