Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Sportmassage met FlexPower
07 januari 2019

Nu ook verkrijgbaar bij FysioSupplies

FlexPower sportcrème wordt sinds het ontstaan van het het product al gebruikt door fysiotherapeuten uit de sportwereld. Zo liggen onze producten in de kleedlokalen van onder andere de NBA, Feyenoord, Excelsior, Willem II, de Keuken Kampioen Divisie teams en olympiërs. Hier wordt het product tegen stijve en stramme spieren gebruikt voor een perfecte aanvulling op de warming-up om tijdens het sporten geen last te hebben van de spieren. Fysiotherapeuten kunnen nu ook terecht bij FysioSupplies om FlexPower aan te schaffen: https://www.fysiosupplies.nl/flexpower-sportcreme-75-ml/

Mario Meijer van SBV Excelsior zegt het volgende over de sportcrème: “Ik gebruik FlexPower sportcrème bij SBV Excelsior als een pre warming-up en als middel om sneller te herstellen. Het bevordert de doorbloeding, wat natuurlijk hartstikke fijn is voor de spelers.” Ook de fysiotherapeute van FC Volendam gebruikt FlexPower iedere dag: “Ik gebruik FlexPower elke dag bij de spelers! Zeker de nieuwe variant doet het goed! Iedere week gebruiken de spelers FlexPower en ik vind het ook prettig smeren.”

De sportcrème van FlexPower is ideaal om te gebruiken om spierpijn te verlichten en optimaal en soepel te kunnen bewegen. Het bevat alleen ingrediënten die noodzakelijk zijn om dit te kunnen blijven doen. Hardloopster Marije Wever vindt dat FlexPower nog meer positieve eigenschappen bevat: “Nadat ik FlexPower heb opgebracht, voel ik me soepeler en ga ik beter bewegen. Dat doe ik zowel voor als na een training. Bewegend herstellen is altijd beter dan inactiviteit, en FlexPower helpt me daar een beetje bij. Vooral mijn hamstrings kunnen hard aanvoelen na een training. Opbrengen van FlexPower kan op drie niveaus: van licht smeren tot inwrijven en diep inmasseren. Op de laatste manier dringt de heilzame werking helemaal door tot in de spierbuik. Ik kan iedereen FlexPower van harte aanbevelen. Mijn trainingsmaatjes gebruiken het ook, iedereen is er blij mee en het heeft ook nog een verfrissende geur, wat uniek is voor deze branche.”

Ben jij fysiotherapeut of sportmasseur en wil jij FlexPower ook proberen? Vanaf nu zijn we dus ook verkrijgbaar bij FysioSupplies: https://www.fysiosupplies.nl/flexpower-sportcreme-75-ml/

Sportmassage met FlexPower
BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN