Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Stijve spieren en gewrichten

Last van stijve spieren en gewrichten?

Heb jij last van:

  1. Pijnlijke gewrichten
  2. Vermoeide spieren
  3. Aanhoudende pijn na rust?

Het is makkelijk om dit te behandelen wanneer FlexPower spiercrème altijd in je sporttas zit. FlexPower is ontwikkeld in samenwerking met professionele atleten, trainers en masseurs over de hele wereld.

Het zorgt voor snelle, veilige en effectieve pijnverlichting voor je spieren zonder pijnstillers te hoeven slikken.

Het maakt niet uit of je nu topsporter bent of vermoeide spieren en gewrichten hebt tijdens huishoudelijke taken, de spiergel van FlexPower helpt je om van deze stijve stramme spieren af te komen en te kalmeren.

Hierdoor kun je altijd op jouw niveau blijven bewegen.

Sporten is gezond

Het is heel goed om te bewegen en te sporten. Door te sporten voel je je fitter en zit je fijner in je vel. De norm voor voldoende beweging is een half uur per dag intensief bezig zijn en dat minimaal 5 dagen in de week.

Het is beter om iedere dag te blijven bewegen en een half uurtje per dag valt toch mee? Rennen voor je trein, fietsen naar je werk of een mooie avondwandeling kan al voldoende zijn.

Elke beweging die je maakt, is gebaseerd op een soepele interactie van spieren, pezen en gewrichten. Stramme spieren en stijve gewichten kunnen de beweging die je wilt maken verstoren.

Iedereen heeft dat wel eens ervaren na een uur intensief sporten of ander lichamelijk zwaar werk.

Natuurlijk kunnen stijve spieren en gewrichten altijd ontstaan, maar het komt het vaakst voor bij je nek- en schoudergebied, rug, heupen en knieën.

Soms zijn de pijntjes heel lokaal maar soms voelt het alsof je hele lichaam vermoeide spieren heeft.

Wat is spierpijn?

flexpower sportgel helpt tegen stijve spieren en gewrichten

Vermoeide en koude spieren

Wat is nou de beste manier om van je stijve spieren en gewrichten af te komen en kan het behandeld worden?

Ochtendstijfheid, je komt haast je bed niet meer uit. Vermoeide en koude spieren zorgen voor last. Het is dan heel verleidelijk om op bed te blijven liggen en een dagje minder te bewegen.

Maar juist op dat moment is het belangrijk om te blijven bewegen. Zo blijven je bewegingsfuncties goed werken. Zwemmen, tai chi en yoga zijn sporten die je het beste kunt doen om van stijve spieren en gewrichten af te komen.

 

Stijfheid in spieren en gewrichten: signalen van het lichaam

Spanning in de spieren en gewrichten kunnen ook symptomen zijn van ziektes. De doorslaggevende factor is altijd welke symptomen er dan allemaal voorkomen.

Plotselinge spier- en gewrichtsklachten met hoge koorts, rillingen en enorme stijvigheid kunnen bijvoorbeeld wijzen op borreliose, ofwel de ziekte van Lyme.

Voor zowel langdurige als plotselinge klachten aan spieren en stijve gewrichten, moet een arts worden geraadpleegd om de ernstige ziektes uit te sluiten.

Bewegen zonder stijfheid? Bestel FlexPower

De sportgel van Flexpower heeft een verwarmende werking op spieren en gewrichten

Gel voor spieren en gewrichten

Als je klaar bent om te sporten, dan ben je klaar voor FlexPower Always Prepared. De niet-vettige sportgel bevat natuurlijke ingrediënten zoals Glucosamine, MSM en Trolamine Salicylate om de spieren soepel en warm te houden.

FlexPower smeren kan op drie verschillende manieren: van licht insmeren tot inwrijven en diep in masseren.

Het geeft je snelle, warme en fijne verlichting voor gewrichts- en spierpijn, stijve en stramme spieren en rugklachten. Meer weten over hoe je Flexpower sportgel kunt gebruiken?

Bewegen zonder stijfheid? Bestel FlexPower