Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Spierzalf

Spierzalf tegen spierpijn en gewrichtspijn

Er is  tegenwoordig overal wel een zalfje voor. Of je nu last hebt van stijve spieren, pijnlijke gewrichten, rugklachten, vermoeide benen of een stijve nek, je kunt overal iets opsmeren.

Er wordt vaak gezegd dat deze zalfjes niet werken of soms hooguit wat verlichting geven. Of jij nou vindt dat ze werken of niet, toch wordt er vaak gegrepen naar de beste zalf tegen spierpijn en gewrichtspijn.

Drogisterijen en webshops liggen er vol mee.

Ontstekingsremmende zalf is geïnspireerd uit de krachten in de natuur of het menselijk lichaam. Zelf onze voorouders werden erdoor geïnspireerd.

Iedereen heeft toch wel een bekend “oma’s” middeltje die beter werkt dan alle andere zalfjes. Deze oude receptjes van oma kunnen nog steeds gebruikt worden in deze tijd.

Maar er bestaan ook nieuwe zalfjes tegen spierpijn en gewrichtspijn, zoals ‘FlexPower Always Prepared’.

Meer weten over FlexPower Always Prepared?

FlexPower sportgel/crème

Smeren is beter dan een pijnstiller 

Wist je dat een spierzalf beter voor je is dan een pijnstiller. Wat mensen vaak denken is dat de pijnstiller beter werkt.

Natuurlijk is het niet zo dat een zalf wonderen kan verrichten en alles kan genezen, maar het kan wel de pijn op de juiste plekken verlichten. De spierpijn zal dus niet over gaan van het smeren van een spierzalf.

 

Spierzalf; Hot vs. Cold

Spierzalf die warm wordt zorgt voor een fijn en goed gevoel. Je hebt ook spierpijn zalf, die vaak middelen zoals eucalyptus, menthol of kamfer bevatten, die juist voor een verkoelend effect zorgen.

Allerlei soorten en allemaal zonder recept verkrijgbaar bij een drogisterij of apotheek. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van uitproberen welke je het fijnst vindt.

Wat trouwens ook kan helpen om van een spierpijn af te komen is een warme douche of kruik gebruiken. Die zorgen net als een zalf voor spieren en gewrichten voor een verlichtend effect.

Warmte (hete) zalven geven vanzelfsprekend een warm en pijnstillend gevoel. Dit komt doordat de warmte voor een betere doorbloeding zorg.

Dit effect kan pijnprikkels van overige pijntjes overstemmen en op die manier zorgen voor het pijnstillende gevoel. Bij de meeste zalven tegen spierpijn of gewrichtspijn heeft het geen effect op diepere weefsels.

 

De sportgel van Flexpower heeft een verwarmende werking op spieren en gewrichten

Helpt de FlexPower warmte zalf wel bij mij?

De warmte zalf van FlexPower is natuurlijk geen geneesmiddel. Het bevat natuurlijke ingrediënten, zoals glucosamine, MSM en Trolamine Salicylate.

Door de unieke technologie van FlexPower dringt de spierzalf tot diep in de huid door.

Hierdoor heeft het een langdurige warmte werking en blijven spieren soepel en flexibel. Wil je weten hoe je de spierpijn zalf het beste kunt gebruiken?

Bestel jouw FlexPower hier

flexpower sportgel helpt tegen stijve spieren en gewrichten