Spiergel

Of je nou knipoogt, boodschappen doet, een rondje skate, een eindje rijdt of traint voor een marathon: je merkt je spieren pas op als ze pijn doen. Je hebt er in je lichaam meer dan 600 en je gebruikt ze dagelijks! Een spiergel kan een verademing zijn in de verzorging van stijve spieren.

Hoe beïnvloeden spieren je dagelijks leven?

Spieren doen gewoon hun werk en helpen je bewegen. Je neemt ze voor lief tot het moment dat je last van ze krijgt. Vooral tijdens het sporten of je dagelijkse activiteiten kan een stram lichaam enorm in de weg zitten. Stijve spieren zijn niet gevaarlijk en de pijn trekt meestal na een aantal dagen weer weg. Het gebruik van een spiergel kan de pijn dan verlichten.

Wat voor soorten spiergel zijn er?

Er zijn verschillende soorten spiergels verkrijgbaar bij de apotheek en drogist. Afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat, kun je kiezen uit een homeopathische, ontstekingsremmende, verkoelende of een verwarmende spiergel.

Wat voor soort spiergel is Flexpower?

Flexpower valt onder de verwarmende producten. Wat Flexpower speciaal maakt ten opzichte van andere spiergels is dat de warmtewerking niet slechts aan de oppervlakte blijft: Flexpower sportcrème wordt door de huid opgenomen en de spiergel dringt diep door in de spieren.

Wat is er uniek aan deze spiergel?

Uniek aan Flexpower sportcrème is dat de warmtewerking pas echt tot zijn recht komt als je gaat bewegen. Of je nu boodschappen doet of een dag naar kantoor moet, Flexpower verlicht stijve spieren bij de dagelijkse activiteiten. Door de spiergel licht in te masseren, voelen spieren soepel en warm aan en wordt bewegen plezieriger.

Kan ik Flexpower gebruiken bij het sporten?

Je moet jezelf ‘aan’ zetten om optimaal gebruik te maken van de warmtewerking van de spiergel. Daarom is Flexpower heel goed te gebruiken vóór en tijdens het sporten. Flexpower sportcrème is in Amerika ontwikkeld met hulp van topsporters en ook in Nederland hebben atleten deze spiergel ontdekt. Topsporters als judoka Juul Franssen en verschillende voetbalclubs uit de eredivisie gebruiken Flexpower tijdens de training. Trouwens, ook ná het sporten is Flexpower te gebruiken. Door Flexpower sportcrème na een work-out en een warme douche te smeren, wordt het herstelproces gestart en bevorderd.

Ik wil gelijk een tube bestellen!

Werkt een spiergel hetzelfde als een crème?

Een spiergel is niet beter of slechter dan een zalf, crème of een lotion. De werkzame bestanddelen zijn immers hetzelfde, maar de basis verschilt. Lotions en gels bevatten weinig vet en drogen snel op. Een crème is iets vetter, maar wordt snel door de huid opgenomen. Een zalf is vet en heel geschikt voor een droge huid. Flexpower sportcrème heeft een aangename geur, is niet vettig en plakt niet. Dat maakt de crème prettig in gebruik, niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven.

Hoe andere sporters Flexpower gebruiken?