Spiercrème Flexpower

Het Product

Flexpower: sportcreme die je lichaam aan zet

​Flexpower is de verwarmende spiercrème, die stijve en stramme spieren verlicht. De crème dringt diep door in de huid. Het unieke aan deze spiercrème is dat de warmtewerking pas start als je je lichaam in beweging zet: je warming-up is dus nog nooit zo belangrijk én effectief geweest. 

  • Masseer de creme in
  • Start je warming-up
  • Ervaar de verlichting
  • Sport met plezier
  • Gebruik de sportcreme ook voor effectieve nazorg van de spieren.

​Flexpower bestaat uit ingrediënten die de huid niet irriteren. De sportcreme heeft een aangename geur en plakt niet aan kleding. Dat maakt de crème prettig in gebruik, niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven. 

BESTEL NU!

GEBRUIKERS VAN FLEXPOWER

We gebruiken Flexpower sinds kort en de spelers zijn er erg enthousiast over. We zoeken altijd naar producten die ervoor zorgen dat we meer uit voetballers kunnen halen. Dat kan met Flexpower.

Paul Jongmans - fysio NAC Breda

Geleidelijke warmte

Flexpower is een sportcreme met een doeltreffende warmtewerking. Je gebruikt de crème voor een effectieve behandeling van stijve spieren. De warmte van de sportcrème komt pas vrij, zodra je je lichaam in beweging zet: de warming up. Flexpower zet je lichaam aan.

Doordringende werking

De revolutionaire Skin Delivery Technology van Flexpower zorgt voor optimale opname door de huid. De Flex-Somes™ voorzien de diepliggende weefselstructuren van de verzorgende en verwarmende ingrediënten. Flexpower biedt een doordringende warmte bij inspanning en activiteit.

Sportcreme met neutrale geur

De geur van Flexpower is zacht en aangenaam. Daarom is de sportcreme ideaal vóór, tijdens en ná het sporten, maar ook tijdens de dagelijkse activiteiten. Heb jij een actieve levensstijl, maar werken stijve spieren en gewrichten je tegen? Flexpower is er voor iedereen die soepeler wil bewegen zonder indringend te ruiken. 

Plakt niet

Flexpower smeert als een lotion. De lichte formule bevat geen olie en plakt niet aan je huid of kleding. Daarom wordt de sportcreme aanbevolen door topatleten voor optimale prestaties: zowel in je sport als in je dagelijkse leven. 

​De nr 1 sportcreme van Amerika

Flexpower is ontwikkeld in Amerika met en door topsporters. Inmiddels gebruiken sporters in de NBA, NFL, NHL en MLB het product. Het is de nummer 1 sportcreme van Amerika. Flexpower Europe voldoet aan alle Europese normen die worden gesteld. Ook hier zijn er steeds meer sporters die dagelijks prestaties leveren met behulp van Flexpower. Voetbalclubs als Feyenoord, Vitesse, Sparta, Willem II, NAC Breda en Excelsior maken gebruik van de sportcreme. Maar ook individuele sporters als Olympische medaille winnaars Anicka van Emden (judo) en Nouchka Fontijn. Of je topsport doet of juist fit wilt blijven, met Flexpower ben je always prepared.