Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Run For KiKa met FlexPower Samen
07 mei 2019

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit

De Run For KiKa in Rotterdam op 19 mei is het startpunt voor de samenwerking tussen FlexPower en KiKa. Met de unieke technologie van FlexPower is het product een ultieme verlichting tegen spierpijn. Dit is precies wat de hardlopers en deelnemers van de Runs for KiKa nodig hebben. Naast dat wij onze producten gaan aanbieden op evenementen van KiKa, zorgen wij er ook voor dat deelnemers van Run For KiKa Rotterdam ook een herstel massage krijgen. Daarnaast willen wij iedere sportieveling die het goede doel een warm hart toedraagt een kans geven om de sportcrème met 10% korting te bestellen. Van iedere bestelling gaat er ook nog eens €2,50 naar KiKa, om bij te dragen aan de doelen van KiKa.

Run For KiKa met FlexPower Samen

 

Tijdens de Run for KiKa Rotterdam op 19 mei krijgen deelnemers allemaal een goodiebag van FlexPower om de sportcrème eens te proberen. Daarnaast biedt FlexPower dus ook gratis massages aan om de spieren optimaal te kunnen laten herstellen. Belangrijk in aanloop naar dit evenement is natuurlijk ook de voorbereiding en warming-up, dus smeer de spieren goed in met onze crème voor de optimale voorbereiding. In het Zuiderpark kun je die dag kiezen om 10 km, 5 km of 1 km KidsRun te lopen en samen met KiKa een bijzondere dag te beleven. Ren voor alle Kanjers en draag ook jouw steentje bij aan genezing voor kinderkanker. Dat kan vanaf nu al door jouw tube FlexPower te bestellen met de kortingscode KiKa.

Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst voor zich. Elk jaar krijgen bijna zeshonderd kinderen een verschrikkelijke boodschap: ‘Je hebt kanker’. Daarna start een moeilijke periode van zware behandelingen en onzekerheid. Met vaak een goede afloop. Maar voor veel kinderen niet. Speciaal om meer kinderen met kanker de kans te geven op genezing is KiKa in 2002 opgericht. KiKa inspireert niet alleen FlexPower, maar heel Nederland om in actie te komen! Het doel is om samen tot oplossingen te komen. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit.
Kom samen met FlexPower in actie voor kinderen met kanker. Doe mee op zondag 19 mei en ren 10 km, 5 km of doe mee met de 1 km KidsRun voor Stichting Kinderen Kankervrij. Stuur een mailtje naar info@flexpowereurope.com en we sturen je de link om mee te doen!

 

 

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN