Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Header Reis je Fit met FlexPower
16 juli 2019

Reis je fit met FlexPower

Even weg van de realiteit is goed voor je ziel, even weg van je gebruikelijke trainingsroutine is goed voor het lichaam. Een vakantie kan echter het perfecte moment zijn om te oefenen.

Bevrijd jezelf van je standaardroutine, open je geest voor nieuwe manieren om je lichaam in beweging te zetten, heb plezier in het sporten terwijl je op vakantie bent. Wij van FlexPower helpen je graag op weg tijdens deze zomer om fit te blijven.

Heb je geen zin om na de vakantie weer vanaf 0 te beginnen met trainen. Zorg er dan voor dat je je conditie tijdens je vakantie behoud. Er zijn heel veel vakantieactiviteiten die geweldig werken als workout om je conditie op pijl te houden. Begin je tijdens de vakantie nou toch last van stijve spieren te krijgen? Dan kun je altijd nog jouw tube FlexPower smeren.

Strandwandeling maken

Wandelen in zacht zand is een geweldige workout en je verbrandt meer calorieën dan met wandelen op een vlakke ondergrond. Sommige deskundigen zeggen zelfs dat je twee keer zoveel calorieën verbrand tijdens een strandwandeling.

Strandwandeling om fit te blijven in de zomer

Beachvolleybal

Wat een gave sport is beachvolleybal. Met de sfeer van een groot strandfeest en heerlijke zomermuziek, kun je even helemaal ontspannen. Maar wist je dat beachvolleybalspelers meer dan 150 calorieën verbranden. Daarnaast is het een geweldige manier om mensen op het strand te ontmoeten.

Beachvolleybal houdt je fit met FlexPower

Surfin’ the waves

Niet alleen met zwemmen train je je totale lichaam. Ook met snorkelen en surfen daag je het hele lichaam uit. Zelfs wanneer je naar de golven toe peddelt ben je bezig met een workout. Snorkelen is daarentegen meer ontspannen, maar je kunt de intensiteit verhogen door harder te gaan zwemmen.

FlexPower surfen houdt je fit

Tourtochten

Een gemoedelijk fietstochtje door de bergen of gewoon een lange tocht door een mooi landschap is een geweldige manier om te trainen met een lage intensiteit. Als je er een hele dag de tijd voor neemt, verbrand je calorieën zonder er aan te denken.

Tourtochten houden je fit deze zomer met FlexPower
"Bevrijd jezelf van je standaardroutine, open je geest voor nieuwe manieren om je lichaam in beweging te zetten, heb plezier in het sporten terwijl je op vakantie bent."
FlexPower

Wat er gebeurt als je niet traint?

Mocht je nou toch besluiten om je vakantie volledig te gebruiken om uit te rusten, moet je je echt even afvragen wat er dan allemaal met je lichaam gebeurt. Hoe lang kun je niks doen, voordat je conditie verliest? Hoe snel verlies je uithoudingsvermogen en/of spierkracht? Hieronder staan een paar richtlijnen die je kunt volgen:

  • Spierkracht kan binnen drie weken met 5 tot 10 procent afnemen.
  • Na twee maanden inactiviteit kan al je winst van afgelopen trainingen verloren zijn
  • Hoe fitter je bent, hoe sneller je je conditie verliest. Echt niet eerlijk, toch?
  • Je hebt de neiging om je basis capaciteit sneller te verliezen dan de spierkracht. Spieren zijn veerkrachtig en behouden een herinnering aan al die oefeningen die je deed.

Een weekje vrij nemen zal waarschijnlijk niet veel uitmaken, maar ben je van plan om meer dan twee weken rust te nemen, dan kan het moeilijk zijn om terug te komen op je oude niveau.

Door manieren te vinden om zo actief mogelijk te blijven, kun je fit blijven, gewichtstoename voorkomen en de overgang naar het echte leven weer een beetje gemakkelijker maken.

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN