Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

FlexPower Spierbalsem in Gym gerbuiken

Over ons

Get Moving. Stay Moving.

FlexPower is opgericht in 2001 in de United States. Ontwikkeld vóór en door sporters die niet langer gebruik willen maken van schadelijke orale medicatie. FlexPower is de sportcrème die helpt bij het leveren van dagelijkse prestaties, ondersteunt bij de warming-up en gebruikt wordt om sneller te herstellen zonder dat het schadelijk is voor het menselijk lichaam.

Onze missie is om mensen van sport te laten genieten zonder last te hebben van stijve of stramme spieren. Met FlexPower kun je het maximale uit jezelf halen.

MAAK KENNIS MET FRANCISCO

Francisco Elson is oud NBA Kampioen en is het gezicht van FlexPower. Francisco is zijn hele leven al bezig met sporten en het verzorgen van zijn spieren. Als topsporter weet hij als geen ander wat het beste is om de spieren goed te verzorgen.

FlexPower sportcrème

EEN MAKE-OVER OP HET GEBIED VAN SPIERVERZORGING

We hebben FlexPower gemaakt omdat er geen sportcrèmes waren die we persoonlijk wilden gebruiken of ooit zouden aanbevelen aan anderen. Wij wilden producten die zonder chemische junk, stinkende geuren of intense oppervlakkige sensaties werken. Dus toen zijn we begonnen met het maken van ons product. Wij noemen het spierverzorging voor elk lichaam.

FlexPower sportgel/crème

ÉÉN PRODUCT VOOR HET HELE SPORTTEAM

We stellen ons een wereld voor waarin mensen niet instinctief naar die oude pilletjes ibuprofen en paracetamol grijpen of meteen tijgerbalsem of voltaren smeren tegen alle spierklachten en pijntjes. Zonder de markt aan te vallen, geloven wij in een gezondere manier om de spieren te verzorgen.

FlexPower sportcrème

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN