Ik ben…Ben! FlexpowerAmbamasseur

maandag 17 juli 2017

“Mijn naam is Ben Velberg, 55 jaar en sinds 15 jaar eigenaar van Massagepraktijk Ben Velberg. Ik ben in dit jaar ambassadeur geworden van Flexpower, de nr.1 sportcreme van Amerika.

In 1990 rondde ik mijn opleiding aan de Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage in Rotterdam af. Daarna werkte ik in verschillende praktijken. Toch wilde ik graag mijn eigen praktijk beginnen. In 2003 startte ik mijn massagepraktijk in Sportcentrum Body Language in Bergschenhoek. 3 jaar later, in februari 2006, verhuisde ik de praktijk naar de huidige vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Betaald voetbal
Naast het masseren in de praktijk  heb ik bijna 30 jaar gewerkt als verzorger in de voetballerij waaronder 7 jaar in het betaald voetbal bij Excelsior Rotterdam. Ook vind ik het belangrijk om meer mensen de kans te geven om kennis te maken met massages. Daarom geef ik massages aan huis, kom ik langs op allerlei evenementen en ben ik in te huren door bedrijven voor bedrijfsmassages.

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Francisco Elson, eigenaar van Flexpower Europe. Ik heb samen met hem op diverse evenementen gestaan om mensen te behandelen met Flexpower ter promotie van het product en voor mijzelf om te ervaren wat Flexpower functioneel doet bij mensen. Ik gebruik het ook in mijn eigen praktijk bij mijn klanten die voornamelijk bestaat uit sporters. Ik krijg alleen maar positieve reacties. Al veel mensen hebben de tube bij mij afgenomen en zijn erg enthousiast over goede gevoel wat ze hebben bij het gebruik zowel voor als na de activiteit.

Massage
Massage is in deze tijd van druk en stress steeds belangrijker geworden. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar mijn praktijk en steeds meer bedrijven maken gebruik van masseurs voor onderhoud van de werknemers. Functionele massages om mensen af te helpen van klachten is mijn specialiteit. Flexpower is dus ook echt een verrijking voor mijn praktijk omdat dat nog meer meewerkt aan een betere fysieke gesteldheid van mijn klanten dus een tevreden klant.

Hoelang ik dit werk nog blijf doen weet ik zelf ook echt nog niet. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en het is op dit moment nog steeds mijn passie. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk, iets wat voor mij echt heel belangrijk is. Zolang dat gevoel er nog steeds is ga ik zeker niet stoppen en trouwens daar ben ik op dit moment nog veels te jong voor.

Binnenkort blogt Ben over de meest voorkomende blessures in zijn praktijk.

TERUG NAAR OVERZICHT