Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Hoe werkt FlexPower sportcrème?

Jij verdient een sportcrème die werkt

De meeste pijn verlichtende sportcrèmes zorgen alleen maar voor een verwarmend of verkoelend gevoel op de huid, om de indruk van verlichting te geven. De geavanceerde technologie van FlexPower zorgt voor een rustgevende warmte en dringt tegelijk door in de huid om verlichting te bieden waar je het, het hardst nodig hebt.

MASSEER FLEXPOWER IN

Een mix van ingrediënten waaronder Trolamine Salicylate, MSM & Glucosamine zorgen voor een ongeëvenaarde effectiviteit en dagelijkse verlichting. Ervaar de pijnstillende werking van Flexpower door de gewenste hoeveelheid crème aan te brengen op de spieren en/of gewrichten.

sportcrème FlexPower

START JE WARMING-UP

Het is belangrijk om na het smeren actief bezig te zijn waardoor de spieren warmer worden en je de werking van FlexPower nog beter ervaart. Een goede warming-up draagt bij aan blessure- en pijnvrij sporten en je bereidt je lichaam voor op de inspanning die komen gaat.

ERVAAR DE VERLICHTING

Het geavanceerde huidafgiftesysteem zorgt voor een optimale penetratie van ingrediënten door de huid, waardoor je langdurige, gerichte verlichting direct bij de bron krijgt.

FlexPower sportcrème verlicht de pijn

SPORT MET PLEZIER

FlexPower spierencrème is een functionele crème die je gebruikt op momenten dat je extra warmte nodig hebt. FlexPower geeft je precies de juiste hoeveelheid warmte om jouw work-out compleet te maken.

FlexPower Soepel bewegen

SPORTCREME MET NEUTRALE GEUR

De geur van Flexpower is zacht en aangenaam. Daarom is de sportcreme ideaal vóór, tijdens en ná het sporten, maar ook tijdens de dagelijkse activiteiten. Heb jij een actieve levensstijl, maar werken stijve spieren en gewrichten je tegen? Flexpower is er voor iedereen die soepeler wil bewegen zonder indringend te ruiken.

DOORDRINGENDE WERKING

De revolutionaire Skin Delivery Technology van Flexpower zorgt voor optimale opname door de huid. De Flex-Somes™ voorzien de diepliggende weefselstructuren van de verzorgende en verwarmende ingrediënten. Flexpower biedt een doordringende warmte bij inspanning en activiteit.

GELEIDELIJKE WARMTE

Flexpower is een sportcreme met een doeltreffende warmtewerking. Je gebruikt de crème voor een effectieve behandeling van stijve spieren. De warmte van de sportcrème komt pas vrij, zodra je je lichaam in beweging zet: de warming up. Flexpower zet je lichaam aan.

PLAKT NIET

Flexpower smeert als een lotion. De lichte formule bevat geen olie en plakt niet aan je huid of kleding. Daarom wordt de sportcreme aanbevolen door topatleten voor optimale prestaties: zowel in je sport als in je dagelijkse leven.

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN