Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Fysiotherapeut gebruikt FlexPower bij voetbal
21 mei 2019

Geschikt voor fysiotherapie

Bij FlexPower willen we graag producten van hoge kwaliteit aanbieden aan fysiotherapeuten en sportmasseurs. We werken eraan om onze kwaliteiten en producten steeds te verbeteren. Onze producten worden gebruikt door het hele land. Vooral in de voetbalwereld worden FlexPower producten steeds meer gebruikt. Als partner van de Keuken Kampioen Divisie en nummer 1 sportproduct in Amerika is het niet meer dan logisch dat ook Dennis Jagers FlexPower sportcrème gebruikt.

Dennis is sportfysiotherapeut van de dames selectie bij FC Eindhoven en gebruikt FlexPower sinds dit seizoen. “Ik ben erg te spreken over FlexPower sportcrème en de werking van het product”, aldus Dennis Jagers. “Het grote voordeel is dat FlexPower direct op locatie van de pijn in spieren en klachten werkt voor een langere tijd.

Ook de verfrissende neutrale geur is een pluspunt van de spierwrijfmiddel van FlexPower.” Eerder gebruikte Dennis Jagers verschillende soorten warmtecrème zoals tijgerbalsem: “Iedereen kan zich die indringende geur wel voor stellen, maar gelukkig heb ik hier met FlexPower sportcrème geen last meer van.”

Het product van FlexPower is gemaakt dóór en vóór sporters en dat kun je merken bij de uiteindelijke gebruikers. Dennis zegt hierover het volgende: “De speelsters van FC Eindhoven vinden het fijn dat FlexPower pas begint zodra ze in beweging komen en beginnen met de warming-up.

Die werking in combinatie met de warmteafgifte zorgt voor soepele spieren en pijnvrije gewrichten, waardoor ze alles kunnen geven. Spieren die wat extra aandacht nodig hebben, zoals de hamstrings, worden hierdoor extra geactiveerd.”

Dennis Jagers Fysiotherapeut FlexPower FC Eindhoven
“Iedereen kan zich die indringende geur wel voor stellen, maar gelukkig heb ik hier met FlexPower sportcrème geen last meer van.”
Dennis Jagers MSc. Sports Physical Therapist

Dennis Jagers gebruikt FlexPower op dit moment bij geblesseerde speelsters voordat ze het veld op gaan voor een revalidatietraining. “Ik gebruik het ook aan het einde van een training. Daar krijg ik veel positieve reacties van. Ook bij dames met spierblessures en kneuzingen vertellen me dat het verlichtend werkt en het herstel bevorderen.”

Dennis zorgt er voor dat de tube FlexPower sportcrème het hele kleedlokaal rond gaat voor een wedstrijd. Hierdoor begint iedereen zo goed mogelijk aan de warming-up. “Ook als er na de wedstrijden spierpijn of klachten ontstaan, komen de dames langs om behandeld te worden met FlexPower. Ik merk dat het herstel bevorderend werkt na een zware wedstrijd. Door de behandeling met FlexPower hebben de dames van het eerste elftal van FC Eindhoven minder last van het stijve en stramme gevoel wat kan ontstaan na het sporten,” verteld Dennis ons.

“Ik beveel FlexPower aan iedereen aan. Het ruikt lekker en neutraal, is makkelijk uit te smeren en plakt niet aan kleding of andere spullen. Ook zijn de tubes van FlexPower handig van formaat om mee te nemen in de sporttas, daarnaast is de formule van FlexPower direct voelbaar tijdens het sporten!”

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN