Flexpower steunt aan de kant gezette Juul Franssen

dinsdag 07 maart 2017

De sportcreme Flexpower is sponsor geworden van Juul Franssen. De Rotterdamse judoka kan het komende jaar rekenen op een financiële bijdrage van het bedrijf. Flexpower is in Amerika de nummer 1 sportcreme en sinds vorig jaar ook in Europa verkrijgbaar. Oud-NBA speler Francisco Elson is directeur van het bedrijf. “Ik heb zelf topsport bedreven en herken in Juul een enorme passie en gedrevenheid om de top te halen. Zelfs als het even tegenzit zoals nu. Juist dan moet je karakter tonen en doorgaan, zoals Juul laat zien”, ligt Elson de keuze van Flexpower toe.

Franssen is momenteel nummer zes van de wereld in haar gewichtsklasse. Ze mag alleen niet uitkomen op internationale toernooien door een conflict met de JudoBond Nederland. De judoka heeft JBN voor de rechter gedaagd om deelname aan toernooien af te dwingen. “Ik ben ontzettend blij met de steun van Flexpower”, vertelt Franssen. “Het is fijn dat het bedrijf In mij en mijn doelen blijft geloven en dat ze bereid zijn mij te helpen met het verwezenlijken van die doelen. Ik ben Flexpower dankbaar dat zij, juist in deze zware tijd, bereid zijn mij te ondersteunen. Dat geeft mijn judocarrière een positieve stimulans.”

Product van en voor sporters
Richting de Olympische Spelen van 2016 in Rio maakten Elson en Franssen kennis met elkaar in de sportschool van Hans Kroon. Franssen werd ambassadeur van Flexpower, net als Anicka van Emden en Roy Meyer. “Flexpower wordt in Amerika door spelers uit de NBA, NFL en MLB gebruikt. Het ondersteunt je lichaam bij het behalen van prestaties. Steeds meer sporters en voetbalclubs in Nederland gebruiken het middel ter ondersteuning van de warming up en voor het herstel. Topsporters herkennen de waarde van het product”, vertelt Francisco Elson. “Maar ik weet hoe moeilijk het is om de top te behalen. Dat is geen makkelijke weg en als je ook nog wordt tegengewerkt zoals Juul om je droom te realiseren, dan wil ik graag helpen.”

Franssen zal de komende periode meer worden ingezet als gezicht van Flexpower. Ook zal de site en social media voorzien van unieke content middels blogs en vlogs. Met de sponsoring is een acuut probleem opgelost voor Franssen, maar om het ideale team samen te stellen zijn nog meer partijen nodig.

TERUG NAAR OVERZICHT