Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

FlexPower gebruiken in gym
01 oktober 2018

Hallo wereld!

FlexPower zit vanaf nu in een stoere, nieuwe tube en heeft een verbeterde receptuur

FlexPower is het product tegen stijve en stramme spieren en bevat alleen ingrediënten die noodzakelijk zijn om vrij en soepel te kunnen blijven bewegen.

In de nieuwe FlexPower sportcrème zit alleen maar datgene waardoor je sneller kunt herstellen en vrijer voelt tijdens het sporten: MSM, Glucosamine, Lechitine en Trolamine Salicylate. Voeg daarbij onze FlexSomes technologie en je krijgt een effectieve en geurloze sportcrème, die tot diep in de huid doordringt.

  1. MSM: Bevordert grotere flexibiliteit in spieren, pezen en bindweefsel. Super belangrijk tijdens het sporten.
  2. Glucosamine: Het is een bouwstof van kraakbeen, die onder meer gebruikt kan worden bij artrose. Door de diepe warmtewerking wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd.
  3. Lechitine: ondersteunt de bloedsomloop waardoor het energie geeft bij vermoeidheid. Goed voor sporters, omdat je meer kunt presteren.
  4. Trolamine Salicylate: door het juiste gebruik van Trolamine Salicylate krijg je een ontstekingsremmend effect. Daarnaast bevat de nieuwe sportcrème een aangename geur. Je nieuwe sportcrème zal tenminste niet ruiken naar de vervelende geur van menthol, zoals bij andere crèmes wel het geval is.

De nieuwe sportcrème van FlexPower, gewoon gaan smeren.

 

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN