Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Keuken Kampioen Divisie Echte Mensen Echte Verhalen
20 november 2018

Bijzondere serie verhalen uit Keuken Kampioen Divisie

Nog nooit was de Keuken Kampioen Divisie, de eerste divisie van het Nederlands betaald voetbal, zo spannend. Gerenommeerde clubs als FC Twente, Sparta Rotterdam, NEC, Cambuur Leeuwarden en Go Ahead Eagles gaan de strijd aan om het kampioenschap. Voor ons, officieel partner van de competitie, reden om vanaf deze week in de verhalen over de clubs te duiken in een unieke serie: Echte mensen, Echte verhalen.

We hebben de serie met bijzondere verhalen uit de sportwereld al in ons online magazine staan, daarom gaan we hiermee verder aan de hand van minidocu’s. Sport is beleving, helemaal bij de mensen op de tribune. Daarom hebben we ervoor gekozen om in deze videoserie de supporters een hoofdrol te geven.

Wist jij dat de speaker van FC Volendam het werk heeft overgenomen van familie? En ook nog eens FC Volendam radio en tv maakt? Of dat bij Top Oss heel veel oud spelers nog wekelijks met elkaar voetballen tijdens walking football? Die verhalen hebben we opgezocht.

Naast aandacht voor de supporter, hebben wij ook portretten gemaakt van verzorgers van de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. En voordat je nu gaat roepen dat ze verplicht FlexPower moesten gebruiken in de video, kunnen we je alvast zeggen dat dit niet het geval is.

Verzorgers zijn de echte helden van sportclubs. Ze zorgen er met massages en behandelingen voor dat voetballers klaar zijn voor een training of wedstrijd. Aangezien ons product door veel verzorgers wordt gebruikt wilden we hierin een koppeling maken en juist deze mensen in de spotlight zetten. Dit zijn mensen die bij een club betrokken zijn geraakt en hier ziel en zaligheid in stoppen.

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN