Volg ons op social media

Klanten beoordelen FlexPower met een 8,8

Busy with Work after the holiday
03 september 2019

BACK TO WORK!

Het is weer zover, de vakantie is voorbij dus back to reality! We gaan weer aan het werk met z’n allen en de overtollige vakantiekilo’s moeten er weer af worden getraind.

Al het begin is moeilijk en helemaal als je een aantal weken in de relax-modus hebt gezeten. Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen of zie je ertegenop? FlexPower geeft jou tips om weer vol energie te beginnen na je vakantie!


TIP #1 – STEL DOELEN

Niks is fijner dan een nieuwe start met nieuwe doelen! Even helemaal opnieuw beginnen en resetten. Door doelen te stellen motiveer je jezelf om naar een eindstreep toe te werken. Of je nu een paar kilo kwijt wilt of een zakelijk doel voor ogen hebt. 

Schrijf het op en bedenk hoe jij daar gaat komen! Wat is er nodig om jouw doel te behalen? Vaak is het ook fijn om subdoelen te stellen. Dit zijn tussendoelen die de weg naar jouw hoofddoel uitstippelen. Hoe voelt het als je een subdoel hebt behaald? Juist, het geeft je vertrouwen en motivatie om door te gaan. Lekker bezig!


TIP #2 – GOED OPBOUWEN

We weten allemaal wat er gebeurt als je na de vakantie voor het eerst weer gaat sporten…SPIERPIJN! De volgende dag kom je de trap niet meer af en is elke stap een kwelling. Dit wil je toch niet?! Begin daarom rustig met je trainingen en bouw het langzaam op.

Je lichaam heeft even de tijd nodig om in het ritme te komen en te wennen aan de belasting. Neem de tijd hiervoor en luister naar de signalen die je lichaam afgeeft en zo kom je vanzelf weer in shape!

Vind je het lastig om alleen te sporten? Vraag je vrienden/familie of volg groepslessen in de sportschool. Samen kom je vaak een stuk verder en je hebt een goede stok achter de deur! Geen zin? Thuisblijven is geen optie want je sportmaatjes wachten op jou!

Tip: verzorg je spieren net een stukje beter na de vakantie. Heb je je eerste work-out weer gedaan? Rek je spieren goed op en smeer FlexPower! Dit helpt om spierpijn te voorkomen en je de volgende dag weer fris te voelen.


TIP #3 – ZORG GOED VOOR JEZELF!

De eerste dagen na je vakantie kost alles extra energie. De wekker gaat weer om 07:00 uur, misschien heb je kids die weer naar school moeten en er wordt van je verwacht dat je overal op tijd verschijnt.

Je wordt er al moe van als je eraan denkt hè? Juist op deze dagen is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Eet gezond én genoeg, neem je rust en ga op tijd naar bed.

Heb je ’s ochtends geen tijd voor een goed ontbijt? Zorg dan dat je dit ’s avonds al klaarzet en het je geen moeite kost. Smeer bijvoorbeeld alvast je brood of maak overnight oats. Dat scheelt tijd.

Overnight oats: doe 40 gram havervlokken, 200ml melk en kaneel (eventueel rozijnen) in een kom en meng dit goed door elkaar. Zet een nacht in de koelkast, doe er de volgende ochtend stukjes fruit doorheen en smullen maar!


TIP #4 – WERK MET ‘TO DO LIJSTJES’

Na de vakantie zijn er meestal veel dingen die je ‘nog even’ moet doen. Schrijf het op! Op deze manier vergeet je niks en het geeft rust in je hoofd.

Daarnaast kan je een wekker zetten of een agenda herinnering instellen als je jezelf echt niet vertrouwt. Op deze manier word je vanzelf herinnerd aan dingen die je écht niet mag vergeten!

Busy with Work after the holiday


TIP #5 – KIJK UIT NAAR DE LEUKE DINGEN

Je hebt net de tijd van de leven gehad en kijkt nu alweer uit naar je volgende vakantie. Maar helaas duurt dit nog een eeuwigheid. Dagen afstrepen dan maar? Nop, dat werkt averechts! Probeer vooruit te kijken naar leuke dingen die je gepland hebt voor de komende tijd! Ga je een dagje weg met de family? Uit eten met je vrienden? Sporten met je zus? Kijk ernaar uit en geniet er bewust van. Op deze manier is het zo weer vakantie 

BLOG DELEN

Unieke sportcrème

Gebruik FlexPower sportcrème en geniet van soepele spieren en gewrichten tijdens een optimale training, wedstrijd of ontspannende wandeling. Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder indringende geur dus perfect om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcream is geschikt voor iedereen, elke dag.

  • Perfect voor warming-up, prestatie en herstel
  • Neutrale, verfrissende geur

BESTEL HIER JOUW TUBE  ERVARINGEN VAN ANDEREN